Kristine og Jeppes bryllup

Dresscode


Dresscode for kvinderne

Vi vil ikke diktere hvilket tøj du skal have på til vores bryllup, men vi ved, at tøjet kan være svært. Ikke mindst fordi, at der traditionelt er et par regler omkring hvordan man skal klæde sig til et bryllup.

Den eneste regel for de kvindelige gæster vi ønsker at håndhæve er den, at den hvide farve er reserveret til bruden. 

Derudover satser vi på, at vejret er fremragende og da festen nu skal være en aftenfest foreslår vi cocktail dresses eller festlige sommerkjoler til kvinderne. Og hvad er så det? Vi har givet et par eksempler her som kan bruges til inspiration og er til fri fortolkning. 

ASOS har faktisk en hel sektion med bud på bryllupsfestkjoler til kvinder - der kan du også få lidt inspiration. Klik her.Dresscode for herrene

For herrene går vi med jakkesættet. Du kan vælge et jakkesæt i ens farve eller mønster kombineret med slips eller butterfly. Den eneste regel der umiddelbart er for herrenes dresscode er, at du ikke må klæde dig bedre end gommen - det er dog helt fint at klæde sig lige så godt.

Gommen klæder sig i et let ternet jakkesæt, dertil et blomstret slips og mønstret lommeklud. Vi anser butterfly og slips i samme kategori - så hvis du gerne vil have butterfly på så slår du dig bare løs. 

Derfor, ingen black tie, white tie eller smoking og lad den høje hat blive hjemme.