Kristine og Jeppes bryllup

Toastmasteren - Den (næst) vigtigste person til brylluppet

Scroll ned til bunden for kontaktoplysninger til Nikolaj smiley

Til det perfekte bryllup er der også en toastmaster - og selv om, at vi undervejs har både ned- og opskaleret, at vi ikke kunne gå på kompromis med toastmasteren.

En toastmaster skal være veltalt (og gerne have jysk dialekt), have god udstråling og et karismatisk touch men samtidig have en vis gennemslagskraft. Vi sad på Molslinjen en eftermiddag, da emnet om hvem vi skulle have som toastmaster kom op, og på spørgsmålet om hvem vi mente ville være den ideelle toastmaster, var vi ikke i tvivl om, at dette var en opgave for Nikolaj Eskesen. 

Toastmasterens opgave

  • Kronet gavekoordineringsmester - men tjek selv først Ønskelisten
  • Dagens ordstyrer. Det er ham der har styr på agendaen og koordineringen af de festlige indslag
  • Tager imod gæsterne ved kirken, og sørger for de sætter sig på de rigtige sider alt efter om de er venner, familie og selvfølgelig bruden og gommen.
  • Såfremt nogen har vovet sig ud i taler eller andre festlige indslag, bestemmer toastmasteren rækkefølgen og hvornår talen eller indslaget skal bringes. 
  • Dagens Mr Know-it-all - så I kan stille ham de praktiske spørgsmål.

Hvem er Nikolaj?

Nikolaj er en fælles ven af familien. Han er fra Hjørring hvor han og Jeppe første gang fik fornøjelsen af hinanden på Hjørring Private Realskole. Siden de dage, har Jeppe og Nikolaj hængt ved hinanden hvor tiden i Sønderborg især indeholdte mange gode stunder i hinanden selskab. I Rødovre, hvor vi alle bor nu, er Nikolaj blevet fast inventar hvorend vi har boet hvor han blandt andet spiller musik sammen med Kristine så snart lejligheden har budt sig. 

Ønsker at bidrage med et indslag eller en tale, vil du koordinere gaver med andre, eller har du andre spørgsmål som bruden og gommen ikke skal være del i bedes du kontakte Nikolaj på e-mail: nikolaj_eskesen@hotmail.com eller send en SMS til 27121503.

Vi gør opmærksom på, at Nikolaj har ret til at gøre indsigelser til indslag hvis han finder det nødvendigt.