Kristine og Jeppes bryllup

Transport og parkeringsmuligheder

Hvor skal I køre hen, og hvor skal I parkere?

Vi ved, at vores selskab er en herlig blanding af jyder og fynboer, der kommer langvejs fra, jyder, der er skabskøbenhavnere, og så det familie, som Kristine har på Sjælland. Uanset fra nær og fjern er 95% af selskabet sandsynligvis ankommet i bil på dagen. 

Det vil sige, at I, kære gæster, vil være kørende i cirka 30 biler, som selvfølgelig skal parkeres indenfor en rimelig afstand af de lokationer, vi skal være på.

But don't panic - vi har udtænkt løsningen. 


Første stop - Islev Kirke

Vielsen bliver en formiddagsvielse, da vi som nævnt inviterer til frokostarrangement. Det vil sige, at vi bliver viet af sognepræst Stephan de Fønns kl. 11.00.

Vær helst ved kirken 15-20 minutter før tid, dvs. kl. 10.40-10.45.

Vi opdaterer siden her, når vi har en tidsplan for kirken. Dem, som står forlover, Kristines far Anders, samt evt brudepiger (og brudemand), vil få separat besked om planen og hvornår, de skal ankomme. 

Adressen til kirken er som angivet i invitationen: 

Slotsherrensvej 321, 2610 Rødovre. 


Parkering ved Islev Kirke

Islev Kirke har ganske vidst adresse på Slotsherrensvej, som man ikke kan parkere på.

Heldigvis har kirken selv en lille parkeringsplads på hjørnet af Hvidsværmevej og Slotsherrensvej med plads til cirka 10-15 biler, og de omkringliggende gader ved navn Resenbrovej og Hvidsværmevej er almindelige beboelseskvarters-gader, som der ikke er begrænset parkering ved. Her kan i holde, så længe vielsen varer, for derefter at køre mod parkering tæt på vores hjem på Plantagevej 68. Scroll ned for mere info. 


Andet stop - frokost og sommerfest på plantagevej

Når vi har sagt ja til hinanden og er gået ud af kirken, skal vi lige fotograferes. Det går der hurtigt en halv time med. I den tid kan i finde jeres vej til parkering i nærheden af vores ydmyge hjem i Irmabyen på Plantagevej 68, Rødovre. 

Her vil der være begrænset parkering, og da det er privatejet grund, står parkeringsvagterne parate med bødehæftet hvis man holder uden for afmærkede båse!

Derfor anbefaler vi, at man anvender nogle af de omkringliggende gratis parkeringsmuligheder:

Rødovre Centrum (1): Her kan du finde 3 etager med parkering og vil uden tvivl være i stand til at finde en parkeringsplads. Herfra kan i samle jer i en bil, eller tage den 15 minutters lange gåtur resten af vejen - vi lover, at holde en øl kold til når i når frem.

Boldklubben Avarta (2): Den stolte fodboldklub Avarta har et parkeringsanlæg med ubegrænset parkering. Spiller de kamp, er den proppet - men hvis ikke, er der masser af plads. Det tager mindre end 10 minutter at gå det sidste stykke.

Rødovre Parkvej (3): Der er omkring 15-20 parkeringspladser for enden af Rødovre Parkvej som frit kan anvendes. Herfra er der mindre end 10 minutters gang det sidste stykke. (OBS: På grund af vejarbejde er området i øjeblikket afspærret. Vi håber at det er ovre inden bryluppet, men ellers bør I gå med mulighed 1 eller 2.)